Keuruun Kisailijat, Hiihto

Hiihtokausi päätettiin Pöyhölässä (8.5.)

Kisailijoiden hiihtokauden päättäjäiset ja palkitsemistilaisuus pidettiin perjantai-iltana Pöyhölässä.
  Keski-Suomen Hiihdon puheenjohtaja Tapani Malmberg onnitteli hiihtojaostoa Keski-Suomen Hiihdon vuoden nuorisourheiluseurana ja kiitteli Kisailijoiden toimintaa kovana arvokisajärjestäjänä.

  SM-tasolta palkittiin miesten viestijoukkue Jussipekka Pollari, Tuomas Huopana, Viljami Kirjavainen ja Matti Aalto. Hopeasompalaisista palkittiin viestijoukkue Samuli Peltola, Samuel Koljonen ja Eemil Helander. Eemil oli henkilökohtaisessa kisassa viides. Kannustuspalkinnon sai Tiia Niemelä.
  Veteraanien  SM-mitalistit palkittiin Kisailijoiden historiakirjalla. Arto Nissinen oli kaksinkertainen hopeamitalisti, Pasi Heinonen pronssimitalisti ja Aatos Alamäki hopea ja pronssimitalisti. Sarjahiihtojen osallistujia palkittiin pokaalilla ja One Way- harjoittelupaidalla.
  Keski-Suomen Hiihdon valmennuspäällikkö Jussi Simula esitteli kilpahiihdon vaatimuksien muuttumista kehityksen myötä tervasuksien ajoista nykypäivään.
  Veikko Ahonen totesi, ettei mennyt kausi ollut kuitenkaan kilpailullisesti nappisuoritus talousresursseihin nähden.  Kilpailulisenssejä on 55 hiihtäjällä. Osallistumismaksuja hiihtojaosto maksoi noin 4000 euroa ja kilpailukuluja n.8500 euroa.  Hiihtojaosto tavoittelee Skandinavia-cupin järjestämistä joulukuussa, johon lumi on varastossa.
  Puheenjohtaja Esa Palmen totesi päätössanoissaan, että yhteistyökumppaneiden tukieurot jäävät paikkakunnalle Kisailijoiden edustamien urheilijoiden hyväksi.
  Hiihtoväki kiittää PÖYHÖLÄN uusia isäntiä maukkaista tarjoiluista. Paikalla olleet äidit saivat äitienpäiväruusut. 

p5080146 p5080135
Hiihtojaoston puheenjohtaja Jussi Santaniemi (vas.) ja
Veikko Ahonen muistivat Jussi Simulaa (oik.) Kisailijain historiakirjalla
.
 Miesten SM-viestijoukkueesta (16:s) olivat paikalla Tuomas  Huopana, Viljami Kirjavainen ja Matti Aalto. Jussipekka        Pollari puuttuu.
 
p5080139  p5080140 p5080149
Tiia Niemelä sai kannustuspalkinnon.  Aatos Alamäki, M75 SM hopeaa ja    pronssia.

Kisailijoiden puheenjohtaja Esa             Palmen. 
 p5080143
Karkiaisten perhe palkittiin ahkerina hiihtocupin kiertäjinä. Takana Keski-Suomen Hiihdon pj. Tapani Malmberg.

Käyttäjiä sivustolla

Paikalla 46 vierasta ja ei kirjautuneita

Kirjaudu sivustolle