Ensinnäkin haluan kiittää yhteistyökumppaneita, kilpailijoita, yleisöä, talkoolaisia sekä kaikkia muita, jotka ovat kisoissamme olleet osallisena. Saimme luotua kokonaisuutena hyvin suunnitellun, ja erinomaisen kisatapahtuman, jonka kruunasi hyvä sää.

Olen iloinen siitä, kuinka hyvin yleisö otti meidät vastaan. Yleisötavoitteisiinkin päästiin, ja reippaasti niiden ylikin. Tehtiinhän lauantaina kaikkien aikojen yleisöennätys!

Haluan vielä erikseen kiittää talkooporukkaa sekä vastuuhenkilöitä, jotka vetivät ryhmiä. He hoitivat hommansa mallikkaasti, ja muodostivat kisoissa korvaamattoman paketin, jota ilman kisojen läpivienti ei olisi onnistunut.

Lisäksi haluan kiittää Keuruun kaupunkia, ja sen eri hallintoyksikköjä. Etenkin koululaisten perjantainen kannustus oli upeaa katseltavaa, he toivat kisoihin ylimääräisen piristysruiskeen.

Kiitokset myös tiedotusvälineille, teidän avullanne saimme Keuruun tänä viikonloppuna Suomen kartalle ja kaupungillemme erinomaista PR:ää.

Kaiken kaikkiaan kisoista löytyi upeita suorituksia loppuun saakka, viimeisin jännitysmomentti koettiin miesten parisprintin finaalissa.

Näihin tuhansiin kiitoksiin on hyvä päättää tämä kiitosteksti.

hyvää talven jatkoa,

 

Veikko Ahonen

Kilpailunjohtaja

 

Kuvat: Esko Soini